• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Sådan tænker Ferguson om Solskjærs evner og rygterne om Pochettino

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær fik for et års tid siden en permanent kontrakt i Manchester United, der ellers var blevet kædet sammen med Mauricio Pochettino. Ifølge klublegenden Sir Alex Ferguson var denne beslutning dog en skidt én af slagsen fra Manchester United-direktør Ed Woodward.

Af gram

For et års tid siden tegnede alt på, at Manchester United i Ole Gunnar Solskjær havde fundet den helt rette cheftræner.

Nordmanden havde fået de røde djævle til at spille offensiv og underholdende fodbold, og sejrene væltede ind. Især 1-0-sejren på udebane mod Mauricio Pochettinos Tottenham-mandskab var imponerende. 

Læs også: Ferguson om beslutning før CL-finalen i 2008: Fortryder den stadig i dag

Mange iagttagere havde inden da forventet, at Manchester United ville lade Ole Gunnar Solskjær forblive midlertidig cheftræner sæsonen ud, for derefter at ansætte Mauricio Pochettino.

Solskjærs indledende succes fik dog Manchester United-direktør Ed Woodward til at tildele nordmanden en permanent kontrakt, og derefter er tingene gået stødt ned ad bakke. Manchester United missede som bekendt top-fire i sidste sæson, og i skrivende stund ligger holdet på en ottendeplads i Premier League-tabellen. 

Tror ikke på Solskjær
Det er altså ikke mere end et år siden, at Manchester United droppede interessen i Mauricio Pochettino. Ifølge den engelske avis Daily Express er Uniteds interesse i argentineren dog vendt tilbage for fuld skrue nu. 

Pochettino udtalte tirsdag, at han har rettet blikket mod et nyt job i Premier League, og ifølge Daily Express er argentineren særdeles interesseret i United-jobbet.

Avisen skriver endvidere, at Pochettino vil have særlig opbakning fra selveste Sir Alex Ferguson. Skotten har været slemt skuffet over Uniteds farceagtige resultater siden hans afgang, og ifølge Daily Express ønskede Ferguson aldrig Solskjær som cheftræner for klubben.

Ferguson yder opbakning til nordmanden, men skotten har ikke den store tiltro til sin tidligere spillers trænerevner. Den legendariske træner mener, at Woodward begik en fejl ved at have så travlt med at give Solskjær en permanent kontrakt for et år siden. Ifølge Ferguson burde United-ledelsen have set situationen an efter sæsonen.

Og ifølge Daily Express var den primære årsag til dette altså, at Ferguson hele tiden har ment, at Mauricio Pochettino vil være 'drømmetræneren' for Manchester United. De to herrer har tidligere spist middag sammen, da Pochettino var i Southampton, og det var under denne middag, at skotten fik øjnene op for argentinerens kvaliteter. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...