• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Sadio Mane afslører sin største drøm som fodboldspiller

Foto: Getty Images

Liverpool-spilleren fastslår, at man i denne sæson går efter at vinde ligaen og forsvare Champions League-titlen. Samtidig afslører han, at det største for ham ville være at vinde African Cup of Nations med Senegal.

Af porse

Liverpool har fået en forrygende start på sæsonen med fire sejre ud af fire mulige. De forsvarende Champions League mestre ser ud til at fortsætte den solide form fra sidste sæson, hvor de blot var et point efter Manchester City i Premier League-tabellen. 

Det tætte kapløb har givet holdet blod på tanden, og i denne sæson er målet at vinde Premier League. Det forsikrer Sadio Mane, der også ønsker at forsvare Champions League-trofæet. Samtidig afslører han, at den største bedrift for ham vil være at vinde de afrikanske mesterskaber med Senegal. 

- Det er meget tidligt på sæsonen, men som alle ved, er vores mål at vinde ligaen og selvfølgelig jagter vi også Champions League-titlen. 

- Min største drøm er dog at vinde AFCON med Senegal. Det er også min drøm at blive årets spiller i Afrika. Det ville være en stor hæder, hvis jeg kan opnå det, siger han ifølge Goal. 

Yderligere beskriver Mane sidste sæsons Champions League-mesterskab som ufatteligt. Han forklarer, hvor godt holdet blev modtaget af fansene, da de kom til Liverpool. 

Sadio Mane har indtil videre scoret to mål på fire Premier League-kampe i denne sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...