• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Sarri efter 6-0-ydmygelse: Jeg hører aldrig fra Abramovich

Chelsea-træneren ved ikke, om han kan forvente en fyreseddel efter det store nederlag til Manchester City.

Af gram

Chelsea-træner Maurizio Sarri fortæller nu, at han aldrig hører fra klubbens ejer, Roman Abramovich, og træneren insisterer derfor på, at spørgsmål til hans fremtid bliver rettet til klubben i stedet.

Chelsea tabte søndag 6-0 til Manchester City, og ligger nu på sjettepladsen i Premier League-tabellen. Den italienske træner ved ikke, om han kan forvente et opkald fra klubpræsidenten.

Læs også: Lykkelig Guardiola efter 6-0: Spillerne var fremragende

- Hvis præsidenten ringer, så vil jeg blive glad, for jeg hører aldrig fra ham. For at være ærlig, så ved jeg ikke, hvad jeg skal forvente, siger Sarri til Sky Sports.  

Kender ikke sin fremtid
Chelsea har tabt holdets tre seneste udekampe i Premier League. I de tre kampe har holdet indkasseret tolv mål, uden selv at komme på tavlen. 

På sit pressemøde inden City-kampen erkendte Sarri, at hans fremtid var på spil.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, I må spørge klubben. Jeg er bekymret for mit hold og præstationerne. Mit job er altid på spil. Så det bekymrer jeg mig ikke om. I må spørge klubben. 

6-0-nederlaget til Manchester City var Chelseas største nederlag siden 1991, og Sarri vil ikke skjule, at ydmygelsen kan blive svær at komme videre fra.

- Vi er nødt til at finde en forklaring i løbet af de næste timer. Min fornemmelse før kampstart var god, ligesom den var i ugens løb. Vi indkasserede et dumt mål i de første minutter, og det påvirkede os i hele kampen. Manchester City spiller fantastistisk fodbold, og jeg så et ekstraordinært hold. Vi gik totalt i sort. Kampe som denne kan efterlade et ar. Det vil ikke blive let at rejse sig fra det her. I fodbold løber man også ind i store nederlag. I pausen sagde jeg til spillerne, at hvis vi var i stand til at reagere, ville vi komme tilbage stærkere end nogensinde. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...