• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Sarri vil hente Chelsea-stjerne med til Juventus

Maurizio Sarri er færdig i Chelsea, men italieneren vil gerne have en af London-klubbens profiler med til Juventus. Således håber Sarri, at han kan fortsætte samarbejdet med Jorginho i Torino-klubben.

Af gram

Juventus offentliggjorde søndag, at Maurizio Sarri bliver klubbens nye cheftræner, og dermed vender italieneren tilbage til Serie A efter blot en enkelt sæson i Premier League.

Sarri tog med Jorginho med fra Napoli, da han drog til Chelsea sidste sommer, og ifølge den engelske avis The Times vil Sarri tage midtbanespilleren med videre til Juventus.

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Upopulær blandt Chelsea-tilhængerne
Maurizio Sarri førte Chelsea til Europa League-triumf og en tredjeplads i Premier League, men italieneren blev aldrig populær blandt Chelsea-tilhængerne, der var utilfredse med Sarris spillestil.

Italieneren insisterede blandt andet på at flytte N'Golo Kanté væk fra franskmandens foretrukne position, for at give plads til Jorginho, der blev hentet til Stamford Bridge for 477 millioner kroner.

Vil også have back med til Torino
Og ifølg den engelske avis vil Sarri altså endnu engang bringe Jorginho med sig, for bedst muligt at kunne implementere sin egen spillestil i Juventus.

Ifølge avisen er Jorginho ikke den eneste Chelsea-spiller, som Sarri ønsker at tage med til Juventus. Også den italienske back Emerson vil Sarri have med til Torino.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...