• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Schmeichel: Mourinho er bitter

Foto: Getty Images

Peter Schmeichel siger i et interview, at José Mourinho med sine udtalelser omkring United har givet udtryk for en vis bitterhed.

Af gram-hanssen

Ifølge José Mourinho var den andenplads han opnåede i Premier League med Manchester United, den største bedrift i hans karriere. Hans tid som United-manager stoppede imidlertid brat sidste år, da klubben fyrede valgte at fyre ham, efter en dårlig sæsonstart.  

Nu står Mourinho som bekendt i spidsen for Tottenham - inden da fungerede han som ekspert for Sky Sports, og i den forbindelse kommenterede han flere gange sin tid i United. Og Ifølge Peter Schmeichel, var det nogle bitre udtalelser, Mourinho her kom med. 

Læs også: United-spiller om svær periode: Lytter til rådet jeg fik fra Ronaldinho

- Det er meget, meget tydeligt, at Mourinho har taget en masse medietræning og medierådgivning i denne periode, men han gik direkte ind i ekspertrollen og visse ting blev sagt. Der er en hel del bitterhed mod United, og han fik sagt nogle ting om resultater, og Ole Gunnar Solskjærs resultater. Han bliver nødt til at kritisere på en mindre fornærmende måde, der ikke er møntet på én person i en situation, det kunne han godt have gjort, lyder det fra Schmeichel til The Times. 

- Jeg tror, at José var for følelsesladet i starten omkring sin tidligere position. Nu er han 'the humble one' (den ydmyge, red.). Jeg kommer ikke til at sige, at José var den bedste Manchester United-manager nogensinde, jeg kommer helt sikkert ikke til at sige, han var en fiasko, eller hvorvidt det var rigtigt eller forkert at hyre ham eller fyre ham. 

Hvis Schmeichel har ret i, at Mourinho er bitter over for United, har han i hvert fald snart en glimrende mulighed for at hævne sig. På onsdag gæster Tottenham nemlig Manchester United på Old Trafford klokken 20.30.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...