• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Schweinsteiger rådgivet af tidligere chef: Du egner dig ikke til at blive træner

Foto: Getty Images

Bastian Schweinsteiger har valgt at indstille sin aktive karriere, men Bayern München-legenden bør absolut ikke gå efter et trænerjob. Sådan lyder det nu fra midtbanespillerens tidligere træner i Bayern München, Jupp Heynckes.

Af gram

Bayern München-legenden Bastian Schweinsteiger meddelte tirsdag, at han indstiller karrieren, når kontrakten med Chicago Fire snart udløber.

Schweinsteiger udtalte i den forbindelse, at han ser frem til nye udfordringer i fremtiden. Tyskeren præciserede dog ikke, hvad disse udfordringer kommer til at være.

Læs også: Bayern-legende bekræfter: Afviste denne klub i sommer

Uegnet til trænerprofessionen
Et job som træner vil kunne siges at ligge til højrebenet for Schweinsteiger. Men det vil være en dårlig idé, lyder det nu fra midtbanespillerens tidligere chef i Bayern München, Jupp Heynckes. 

- Jeg mener helt sikkert ikke, at han egner sig til en trænerrolle. Jeg vil ikke råde ham til at satse på den profession, for han er meget følsom og han bryder sig ikke om opmærksomhed fra offentligheden, lyder det ifølge Kicker fra Heynckes.

Konsulent eller ambassadør
En anden rolle i Bayern München kan dog sagtens komme på tale for Schweinsteiger, lyder det fra Heynckes.

- En rolle som konsulent eller som international ambassadør for Bayern München kunne sagtens give mening. Under alle omstændigheder ønsker jeg ham alt det bedste i denne nye fase af hans liv. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...