• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Se klippet: Bonucci førte emotionel stjerne væk efter voldsomme Eriksen-billeder

Foto: Getty Images

De italienske EM-spillere befandt sig på træningsbanen i Firenze, da de så Christian Eriksen falde om i Danmarks kamp mod Finland. Og særligt Nicolo Barella og Gianluigi Donnarumma havde svært ved at fordøje de voldsomme billeder.

Af gram

Den italienske tv-kanal RAI 1 har produceret en dokumentarserie om det italienske landshold, der endte som europamestre, og i en af episoderne kan man se Inter-stjernen Nicolo Barella blive ført væk fra træningsbanen af Leonardo Bonucci.

Dokumentarserien Sogno Azzuro viser således optagelser af de italienske spillere, der på en mobiltelefon følger med i EM-kampen mellem Danmark og Finland, hvor Christian Eriksen blev ramt af et hjertestop. 

Rystet Donnarumma
Det var Domenico Berardi, der indledningsvist sad og så kampen på en bænk ved siden af træningsbanen. Sassuolo-angriberen informerede herefter sine holdkammerater om Eriksens kollaps, hvorefter spillere og stab stimlede sammen og fulgte den forfærdelige situation i København. Et af stabsmedlemmerne spurgte først, om at Christian Eriksen var blevet ramt af bolden, hvilket altså ikke var tilfældet. 

- Jeg har gåsehud, lød det, ifølge Football Italia, fra Domenico Berardi. 

Også Gianluigi Donnarumma, der senere blev kåret til EM-slutrundens bedste spiller, var påvirket af situationen. Den italienske målmand tog således hænderne for sine øjne, fordi han ikke kunne holde ud at se tv-billederne.

- Det var forfærdeligt. Jeg var i chok. Vi så det ske live, da vi netop havde forladt omklædningsrummet for at modtage noget behandling, og derfor så vi kampen. Jeg kunne ikke engang se det. De andre så det, men jeg var så rystet, at jeg ikke kunne se det. Jeg følte mig tom indeni, lød det således fra Donnarumma.

Bonucci førte Barella ud af træningsbane
Nicolo Barella og Alessandro Bastoni var de to eneste Inter-spillere i den italienske EM-trup, og i Sogna Azzuro-dokumentarserien kan man se, at førstnævnte var tydeligt påvirket, da han blev informeret om, hvad der var sket med Christian Eriksen. 

Juventus-profilen Leonardo Bonucci lagde således en arm om skulderen på Barella og førte den følesesladede unge midtbanespiller ud af træningsbanen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...