• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Se kongemålet: Dortmunds 14-årige supertalent leger med forsvaret

Han blev topscorer for klubbens U17-hold som 12-årig og har netop indgået en kæmpeaftale med Nike. Her kan du se det seneste supermål fra Dortmunds 14-årige angriber Youssoufa Moukoko.

Af gram

(Se målet i afspilleren ovenover)

For et par dage siden kom det frem, at den amerikanske tøjgigant Nike har indgået en aftale til en værdi af 75 millioner kroner med den 14-årige Dortmund-angriber Youssoufa Moukoko.

Læs også: 75 millioner for 14-årig angriber: Nike indgår mega-aftale med kæmpetalent

Moukoko tiltrak sig for alvor opmærksomhed for et par år siden, da han blev topscorer for Dortmunds U17-hold som 12-årig.

Interesse fra storklubber
Den nu 14-årige angriber har scoret 76 mål i 49 ligakampe for Dortmunds U17-hold, så det må vel næsten være et spørgsmål om tid, før han får chancens i klubbens førsteholdstrup.

Storklubber som Barcelona og Paris Saint-Germain har dog også vist interesse for Moukoko, som har scoret 36 mål i 21 kampe i denne sæson.

I klippet ovenover kan du se et lille eksempel på Moukokos kvaliteter - Dortmund-supertalentet tørrer således forsvaret godt og grundigt, inden han sender bolden i netmaskerne.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...