• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Se listen: De mærkeligste stemmer fra Ballon d'Or-afstemningen

Foto: Getty Images

Journalister fra hele verden får lov til at afgive stemmer i Ballon d'Or-afstemningen. Og det er langt fra alle stemmer, der virker til at give den helt store mening.

Af gram

Lionel Messi vandt mandag Ballon d'Or for sjette gang i karrieren, da argentineren snuppede 686 point i afstemningen, mens Liverpools Virgil van Dijk måtte nøjes med 679 point. 

Cristiano Ronaldo snuppede tredjepladsen med 476 point. 

Læs også: Ronaldos søster raser over flabet Liverpool-stjerne

Der er således tale om en top-tre, som de fleste mennesker kan erklære sig nogenlunde enige i. Journalister fra hele verden afgiver deres stemmer i afstemningen, og i år var der således flest, der mente, at Lionel Messi har været bedst i år. 

Lloris som verdens tredjebedste spiller?
Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen havde stemt på Lionel Messi som nummer ét, Virgil van Dijk som nummer to og Cristiano Ronaldo som nummer tre. I andre lande var der dog journalister, der afgav mere uortodokse stemmer.

Den udvalgte journalist fra Elfenbenskysten havde således Alisson som nummer ét. Den egyptiske journalist havde ikke overraskende Mohamed Salah som nummer ét, og Lionel Messi helt nede på fjerdepladsen.

Den finske journalist havde Dusan Tadic fra Ajax på fjerdepladsen, mens den italienske journalist havde Frenkie de Jong på andenpladsen.

Journalisten fra Togo havde valgt Hugo Lloris på tredjepladsen. 

Den mest spøjse af alle stemmer kom dog fra journalisten fra Sri Lanka, der havde Trent Alexander-Arnold som nummer ét, efterfulgt af Pierre-Emerick Aubameyang på andenpladsen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...