• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Se Liverpool-truppens videomøde: Klopp beordrer stjerner til at synge

Foto: Getty Images

Liverpool har holdt et videomøde med alle profilerne, og cheftræner Jürgen Klopp havde held med at få spillerne til at synge fødselsdagssang for talentet Harvey Elliott.

Af gram

Videomøder er blevet en meget udbredt ting på de fleste arbejdspladser i disse coronatider, og også i den engelske storklub Liverpool gør man brug af denne metode til at få diskuteret diverse emner.

I et klip, som Liverpool har lagt på Twitter, kan man således se hvordan Jürgen Klopp tjekker ind med alle Liverpool-stjernerne. I denne uvisse tid, hvor ingen ved om Liverpool rent faktisk bliver udråbt som mestre, ser det dog ud til, at Liverpool-stjernerne holder humøret højt.

Læs også: Klopp afslører: Denne spiller er mit bedste indkøb i Liverpool

Laver sjov med Lovren
I klippet kan man således se Liverpool-stjernerne drille hinanden på forskellig vis. Eksempelvis er Virgil van Dijk ude med riven efter forsvarsmakkeren Dejan Lovren.

- Dejan, er der nogen chance for, at du kan stå lidt tidligere op? Og prøve at sørge for at se lidt bedre ud? lyder det således fra hollænderen.

I klippet lykkes det dog Jürgen Klopp at få Liverpool-stjernerne til at synge fødselsdagssang for talentet Harvey Elliott på mange forskellige sprog.

Alex Oxlade-Chamberlain udnyttede i den forbindelse lejligheden til også at lave lidt sjov med Dejan Lovren, da midtbanespilleren kastede sig ud i en parodi på en kroatisk fødselsdagssang.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...