• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Sergio Ramos erkender brøler: Accepterede Real Madrids tilbud for sent

Foto: Getty Images

Sergio Ramos havde egentligt besluttet sig for at fortsætte i Real Madrid, men den spanske storklub sagde nej tak. Sådan lød det torsdag fra forsvarsstjernen, da han sagde farvel på et pressemøde.

Af gram

Sergio Ramos har i mange år været symbolet på Real Madrid, hvor den spanske stjerne har været anfører siden 2015.

Onsdag blev det dog en realitet, at Sergio Ramos er færdig i klubben efter 16 år, og torsdag tog klubikonet så afsked på en pressekonference. 

Og her erkendte Sergio Ramos faktisk, at han til sidst havde besluttet sig for at acceptere Real Madrids tilbud, så han kunne fortsætte i klubben. Real Madrid informerede dog herefter Sergio Ramos om, at tilbuddet ikke længere var gældende.

Var ikke informeret om deadline
På pressemødet udtalte Sergio Ramos således, at han ikke var klar over, at der var en deadline på det kontrakttilbud, som Real Madrid havde præsenteret ham for. 

- I de seneste måneder har Real Madrid tilbudt mig en ét-årig aftale med en lønnedgang på 10 procent. Pengene var aldrig problemet. Jeg ønskede en to-årig kontakt. Til sidst accepterede jeg tilbuddet... men tilbuddet om en fornyelse havde en udløbsdato, hvilket jeg ikke var klar over, lyder det således, ifølge Fabrizio Romano, fra Sergio Ramos. 

Ifølge den spanske avis AS ligner Manchester City nu favoritten til at hente Sergio Ramos. Læs mere om det her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...