• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Sergio Ramos var en dårlig idé for PSG

Foto: Getty Images

Sergio Ramos har fået en problematisk indledning på sin tid i Paris.

Af gram

Sergio Ramos tjener halvanden million kroner om ugen i Paris Saint-Germain, efter skat, men spanieren har stadig ikke spillet for pariserne. 

Det er over to måneder siden, at den 35-årige Sergio Ramos rykkede fra Madrid til Paris, men skader har altså holdt veteranen fra at få sin debut i den franske klub. Ifølge L'Equipe kommer Sergio Ramos heller ikke i aktion i onsdagens Champions League-kamp mod Club Brugge.

Og ifølge den tidligere Paris Saint-Germain-profil Jérôme Rothen har hans tidligere klub umiddelbart dummet sig ved at hente den tidligere Real Madrid-kaptajn. 

- Siden hans ankomst har han tilbragt al sin tid på lægebriksen. En lægskade i slutningen af karrieren er meget skidt, for typisk kan du ikke rigtigt behandle den ordentligt, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Rothen. 

- Lige så snart spilleren begynder at komme op i omdrejninger, om vi så taler kampe eller træning, risikerer han at måtte stoppe igen. Når du når en vis alder, er du nødt til at spille en række kampe i streg for at finde dit bedste niveau. Men hvordan gør du det med en tilbagevendende lægskade? 

Er nødt til at bidrage
Meget tyder således på, at Sergio Ramos' tid i Paris bliver ganske meningsløs, lyder det fra Rothen.

- Da han kom hertil, sagde vi alle samemn, at Sergio Ramos ville ændre mentaliteten i omklædningsrummet med personlighed. Men i øjeblikket er det ikke positivt. Han bliver nødt til at kunne bidrage med mere på banen. Ellers vil det være meningsløst at have ham.

- Hvis du sætter dig i Kimpembes' og Marquinhos' sted og kigger på det individuelle kvalitetsniveau... er de så virkeligt dårligere, end Sergio Ramos er i dag? Svaret er ganske simpelt: Nej. Lige nu har jeg indtrykket er, at Sergio Ramos var en dårlig idé for PSG.

Sergio Ramos opnåede blot fem kampe for Real Madrid i 2021, inden midterforsvareren i juli rykkede til Paris Saint-Germain. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.