• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Simeone afslører: Bad Suárez om at ringe til Messi

Foto: Getty Images

Diego Simeone har nu erkendt, at han i sommer undersøgte muligheden for at hente Lionel Messi til Atlético Madrid.

Af gram

Lionel Messi skiftede til Paris Saint-Germain i begyndelsen af august, og kort efter dukkede der så rygter op om, at Diego Simeone personligt havde ringet til Messi i et forsøg på at lokke superstjernen til Atlético Madrid. 

I et interview med det argentinske medie Olé har Diego Simeone dog nu benægtet, at han personligt tog kontakt til Lionel Messi. Atlético Madrid-bossen erkender dog, at han undersøgte muligheden for at hente Messi til Wanda Metropolitano.

- Jeg kan fortælle dig en detalje. Med alt det, der skete i Barcelona (i sommeren 2020, red.), ringede vi til Luis (Suárez, red.). Med al respekt, så ringede jeg ikke til Leo. Men jeg ringede til Luis og bad ham om at spørge Messi, hvordan han havde det, samt høre, om der var en lille chance for, at han ville være villig til at komme til Atlético, lød det således fra Simeone i interviewet. 

- Men det var noget, der kun varede tre timer, for PSG var allerede besatte af at hente ham. 

Luis Suárez skiftede selv til Atlético Madrid fra Barcelona i sommeren 2020, og uruguayaneren var i sin første sæson med til at sikre madrilenerne det spanske mesterskab. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.