• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Sir Alex Ferguson skaber et problem for United

Foto: Getty Images

Sir Alex Ferguson bakker loyalt op om Ole Gunnar Solskjær, men den skotske legende udgør alligevel et markant problem for Manchester United, lyder det nu fra The Telegraph.

Af gram

Der er ikke mangel på Solskjær-kritikere i disse dage, men nordmanden kan dog glæde sig over, at hans gamle chef stadig bakker op om ham. 

Således skriver den engelske avis The Telegraph, at mens Ole Gunnar Solskjær tilsyneladende ikke har mange venner tilbage i Manchester United, så er Sir Alex Fergusons loyalitet angiveligt ikke til at rokke ved. 

Alligevel er den legendariske skotte dog et problem for Manchester United, lyder det fra The Telegraph.

Uhensigtsmæssige sammenligninger
Ifølge The Telegraph udgør Sir Alex Ferguson således et problem for Manchester United i disse dage, fordi det er uundgåeligt, at hans afløsere bliver sammenlignet med ham. Sammenligninger, der altid vil falde ud i Fergusons favør. 

Ferguson dukkede tirsdag op på Manchester Uniteds træningsanlæg. Ikke for at tale med spillerne, men skottens tilstedeværelse kom alligevel til at fylde meget på sociale medier, selvom et comeback som cheftræner selvsagt er udelukket.

- Alligevel medfører bare det faktum, at han er der, at der bliver lavet sammenligninger, der, uanset hvor utilsigtede er, kun kan undermine hans hårdt pressede afløser, lyder det således fra The Telegraph. 

Afgørende forskel
The Telegraph understreger, at Sir Alex Ferguson selvsagt ikke har nogen som helst ambition om at underminere Solskjær. Tværtimod ønsker skotten med sin tilstedeværelse at vise sin støtte til Solskjær, ligesom Sir Matt Busby gjorde, da Ferguson blev cheftræner for Manchester United i 1986. 

Den afgørende forskel er dog, skriver The Telegraph, at det seneste mesterskab lå 19 år tilbage, da Ferguson tiltrådte i Manchester United, mens klubbens seneste mesterskab i skrivende stund blot ligger otte år tilbage. Fergusons succes står således langt mere klart i erindringen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.