• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Jørgensen

Skadet Kane ser ud til at blive udtaget til landsholdet

Skadet Kane ser ud til at blive udtaget til landsholdet
Foto: Getty Images

Trods en skade lader det til, at Harry Kane bliver udtaget til den engelske landsholdstrup forud for Nations League-finalerne.

Af jorgensen

For fem uger siden blev Harry Kane skadet i en Champions League-kamp mod Manchester City, og sidenhen har den engelske angriber ikke været på banen. Det ser dog ikke ud til at bekymre den engelske landstræner.

På nuværende tidspunkt er det fortsat uvist, om Harry Kane kan blive klar til Champions League-finalen den 1. juni, og blot fem dage senere venter der en Nations League-semifinale mod Holland, og her satser Gareth Southgate i hvert fald på, at Tottenham-profilen bliver klar.

Ifølge Press Association Sport vil den engelske landstræner udtage Harry Kane til kampen, selvom angriberens deltagelse er usikker.

Torsdag bliver den engelske landsholdstrup udtaget, men først den 27. maj skal Gareth Southgate endelig indsende sin trup til UEFA. Det forventes, at landstræneren i første omgang vil udtage en større trup end de 23 spillere, som må registreres til kampen mod Holland.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...