• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Skal væk fra Bayern: Ancelotti vil hente James Rodriguez til Serie A

James Rodriguez skal finde sig en ny klub til sommer, og Carlo Ancelotti ser colombianeren som sin førsteprioritet på sommerens transfermarked.

Af gram

Napoli-præsident Aurelio di Laurentiis lagde i et nyligt interview ikke skjul på, at han er meget opsat på at hente James Rodriguez til klubben til sommer.

- Jeg kommer ikke til at købe Icardi, vi må se med Lozano og James Rodriguez, lød det ifølge Sportmediaset fra klubpræsidenten.

Læs også: Transfervinduet LIVE: James Rodriguez på vej til Napoli

Ancelotti har et godt øje til James
Og ifølge den spanske avis AS er det ikke kun Aurelio di Laurentiis, der har et godt øje til colombianeren. Avisen skriver således, at cheftræner Carlo Ancelotti også ser James Rodriguez som førsteprioriteten på sommerens transfermarked.

Colombianeren har i de seneste to sæsoner været udlejet fra Real Madrid til Bayern München, men den tyske klub meldte for nyligt ud, at det bliver et farvel og tak efter denne sæson.

Zidane er ikke den store tilhænger af colombianeren
Carlo Ancelotti har angiveligt ringet til James Rodriguez for at overtale ham til at komme til Napoli, og colombianeren reagerede positivt på henvendelsen fra sin tidligere chef i Bayern München og Real Madrid.

Efter meldingen fra James Rodriguez har Ancelotti presset Aurelio di Laurentiis til at intensivere forhandlingerne med Real Madrid-præsident Florentino Perez.

Det ligger mere eller mindre fast, at James Rodriguez skal finde sig en ny klub til sommer, idet Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane ikke har den store fidus til colombianeren.

Real Madrid kræver angiveligt 313 millioner kroner for den 28-årige James Rodriguez. Madrilenerne har brug for et par indbringende salg, for at få balance i regnskabet, efter at klubben har brugt over to milliarder kroner på spillerindkøb.

James Rodriguez er i øjeblikket igang med at forberede sig til Copa America. Colombia møder Argentina i den første gruppekamp på lørdag.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...