• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Skandaløs episode: Sikkerhedsvagter svigtede Messi

Foto: Getty Images

En baneløber formåede søndag at sabotere et lovende angreb for Paris Saint-Germain, da Lionel Messi havde kurs mod Marseilles felt.

Af gram

Fjerde gang blev heller ikke lykkens gang for Lionel Messi, der søndag måtte gå målløs fra banen i endnu en Ligue 1-kamp.

Den argentinske superstjerne kom således heller ikke på tavlen i udekampen mod Marseille, der endte helt uden mål. Og der var på flere måder tale om en frustrerende aften for Messi, der altså indtil videre kun har scoret i Champions League for sin nye klub. 

Sløje vagter
I opgøret mod Marseille udspillede der sig således en skandaløs episode efter 72 minutters spil, da Lionel Messi førte bolden frem på Marseilles banehalvdel. Der var tale om en relativt lovende situation for gæsterne, men på utrolig vis blev kampen nødt til at blive afbrudt af dommeren, da sikkerhedsvagterne tilsyneladende stod og blundede. 

Således lykkedes det en fan at løbe hele vejen ind til Lionel Messi, mens argentineren altså var på vej frem mod Marseilles felt. En potentielt farlig situation for superstjernen, men episoden udviklede sig heldigvis ikke dramatisk, idet baneløberen tilsyneladende blot var på udkig efter en omfavnelse af sit idol. Sikkerhedsvagterne fik først fat i baneløberen, efter at denne var nået helt hen til Lionel Messi. 

Trods pointtabet i Marseille fører Paris Saint-Germain dog stadig komfortabelt Ligue 1-tabellen, hvor Mauricio Pochettinos mandskab har syv point ned til den nærmeste forfølger, Lens. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.