• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Skulle hjem til Togo: Adebayor sendt i karantæne i naboland

Foto: Getty Images

Den tidligere Premier League-angriber Emmanuel Adebayor må acceptere en karantæne på et par uger meget tæt på sin familie.

Af tipsbladet.dk

Han er langt fra sin bedste tid som professionel fodboldspiller, men Emmanuel Adebayor er stadig aktiv og lever af at spille fodbold.

Angriberen, der er blevet 36 år, spiller i dag i Paraguay hos Olimpia. Meget langt fra de breddegrader, hvor han i en tid var en af de bedre angribere i verden.

Adebayor kan i et par uger se frem til nogle kedelige dage, for ligesom mange andre har han valgt at rejse hjem på grund af den coronavirus-pandemi, der huserer i verden lige nu.

Læs også:Monaco-spiller tildelt seks måneders karantæne

Men det har været svært at komme fra Paraguay til Togo, hvor han er fra, så derfor har han skullet flyve til Frankrig, siden Togos naboland Benin, inden han skulle videre til Togo.

Så langt nåede han dog aldrig.

For da Emmanuel Adebayor landede i Benin, skulle han i 15 dages karantæne. Så Emmanuel Adebayor sidder lige nu på et hotelværelse i Benin og venter på at kunne tage de 200 kilometer hjem til Togo og familien om et par uger.

Det skriver blandt andre Talksport.

Læs også:Blev væk fra lejeophold i Vejle: Nu er angriber på blokken flere steder

Emmanuel Adebayor melder dog, at han er ved godt mod, og han skulle alligevel være i karantæne i Togo, når han kom dertil. 

I de bedste år i karrieren spillede Adebayor for Monaco, Arsenal, Real Madrid, Manchester City og Tottenham.

Læs også:Medie: Tidligere Real Madrid-chef bliver landstræner for Babayan og Armenien

Læs også:Emmanuel Adebayor klar for sin tiende klub

Læs også:Bendtners gamle rival kan være på vej tilbage til fransk fodbold

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...