• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Slemme corona-eftervirkninger koster dansker nyt Barca-opgør

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Dynamo Kievs Mikkel Duelund er nærmest forfulgt af uheld, hvor følgerne for hans corona-sygdom nu rammer ham hårdt.

Af tipsbladet.dk

Dynamo Kievs danske offensivspiller Mikkel Duelund har om nogen været ramt af uheld i sin tid i ukrainsk fodbold. Blandt andet har han haft brækket anklen, og senest har det været coronavirus, som har sat en stopper for spilletiden.

Det gik blandt andet udover et møde med selveste FC Barcelona i Champions League, hvor sygdommen og karantænen i forbindelse med smitten har holdt ham ude.

Nu viser det sig, at han er ramt af slemme eftervirkninger af sygdommen, fortæller Duelund til tipsbladet.dk.

Læs også:Duelund corona-ramt lige før kæmpekampe: Misser Barcelona og Shakhtar

- Jeg var tilbage i træning, men har måttet opgive det igen. Min krop er slet ikke klar. Jeg har fået eftervirkninger fra Covid-19, og min krop fungerer på flere punkter simpelthen slet ikke normalt. Det føles ret ubehageligt, siger han og fortsætter:

-  Jeg har været på hospitalet, og der er blandt andet problemer med mit blod og med flere andre ting. Jeg må ikke lave noget som helst, der får min puls op, i måske 7-10 dage mere, siger lægerne, fortæller Mikkel Duelund.

Derfor kan han selvsagt heller ikke være med i den anden gruppekamp mod FC Barcelona, hvor der ellers ville være gode muligheder for spilletid, da Kiev-truppen er hårdt ramt af coronavirus.

- Det er utroligt frustrerende, men sygdom kan ingen jo gøre noget ved, lyder det fra danskeren, som også går glip af vigtige kampe i ligaen.

Endvidere fortæller den tidligere FC Midtjylland-profil, at truppen generelt har været voldsomt ramt af corona, hvor flere allerede var ramt forud for den første kamp mod Barcelona- og efter den seneste landskampspause er flere kommet smittet tilbage.

- Jeg tror, at hele vores spillertrup på nær måske en håndfuld spillere har enten haft corona eller har det lige nu, så det er jo mere eller mindre os allesammen. Det er en helt vanvittig situation, siger Dynamo-danskeren.

Mikkel Duelund blev solgt fra FCM til Dynamo Kiev i sommeren 2018.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...