• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Slipper med skrækken: Liverpool-keeper kun ude i et par uger

Liverpool-målmanden, Alisson Becker, pådrog sig en skade i fredagens 4-1 sejr over Norwich. I første omgang lød det til, at den brasilianske keeper ville sidde ude i en længere periode, men nu fortæller Jürgen Klopp, at han blot forventer at undvære ham i et par uger.

Af porse

Liverpool åbnede fredag aften den nye Premier League-sæson med en 4-1 sejr over oprykkerne fra Norwich hjemme på Anfield. Efter kampen var der dog ikke udelukkende god stemning blandt fansene. 

Målmanden, Alisson Becker, måtte nemlig lade sig udskifte undervejs i opgøret mod Norwich med hvad der lignede en slem skade, som så ud til at holde ham ude i en længere periode. 

Nu har Liverpool-træneren, Jürgen Klopp, dog givet en anden og mere positiv opdatering på skaden. Ifølge den tyske træner slap Liverpool nemlig med skrækken, da det ser ud til, at Alisson blot vil være ude i et par uger.

- Jeg vil på nuværende tidspunkt ikke komme med en eksakt prognose på, hvornår han er tilbage, men det er helt sikkert ikke på onsdag. Det tager lidt tid - i hvert fald et par uger.

- Jeg har allerede læst noget i retning af 'seks uger' og sådan noget, men Ali har aldrig været skadet i hans karriere, så jeg vil gerne vente lidt, og se hvordan processen udvikler sig, men han er ude i et par uger, siger han ifølge Liverpools hjemmeside. 

Alisson kom skiftede i sommeren 2018 fra Roma til Liverpool, hvor han i sin første sæson var med til at vinde Champions League. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...