• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Smadrede politibil: Danskerklub bortviser spiller

Foto: Getty Images

En ungdomsspiller er blevet smidt ud af den hollandske klub NEC Nijmegen, efter at han blev fanget på video, mens han smadrede en politibil.

Af tipsbladet.dk

En unavngiven ungdomsspiller er blevet smidt ud af NEC Nijmegen, efter at han var involveret i fanuroligheder i forbindelse med sidste uges rivalopgør mod Vitesse. Det bekræfter NEC Nijmegen selv over for lokalavisen De Gelderlander.

Efter kampen mellem NEC Nijmegen og Vitesse, som blev vundet af sidstnævnte, var der optøjer ude foran stadion.

Her blev adskillige politibetjente og politiheste efter sigende såret, mens 23 personer efterfølgende er blevet arresteret på grund af deres deltagelse i urolighederne.

Og så er der den unge spiller fra NEC Nijmegen, der nu er blevet smidt ud af klubben. Han blev fanget på video, mens han var iført en maske og smadrede vinduerne på en politibil.

- Politiet har nu bekræftet, at en af uromagerne er en ungdomsspiller fra vores U18-hold, meddeler NEC Nijmegen til De Gelderlander og fortsætter:

- Denne adfærd lever ikke op til de standarder og værdier, som vi har som klub, og vi tager afstand fra den adfærd, han har udvist. Derfor har vi meddelt den relevante ungdomsspiller, at der ikke længere er plads til ham på vores ungdomsakademi.

NEC Nijmegen har tre danskere i førsteholdstruppen: Lasse Schöne, Magnus Mattsson og Mikkel Duelund.

Derbyet mellem NEC og Vitesse blev desuden meget omtalt, eftersom en tribune på stadion faldt sammen under hoppende og jublende fans. Du kan se videoen og læse mere om tribunekollapset lige her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.