• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Sneijder med vild udmelding: Kunne have været på niveau med Messi og Ronaldo

Foto: Getty Images

Den nu pensionerede fodboldspiller mener, at han kunne have nået det samme niveau som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, hvis han havde villet det lige så meget som dem.

Af porse

Wesley Sneijder indstillede i sommer sin karriere i en alder af 35 år. 

Den hollandske midtbanespiller opnåede en masse succes igennem sin karriere, men alligevel formåede han aldrig at vinde titlen som verdens bedste fodboldspiller. 

I 2010 var han tæt på efter en titel-rig sæson, hvor han både vandt The Treble med Inter og nåede VM-finalen med Holland. Alligevel måtte han se sig slået af Lionel Messi og tage til takke med tredjepladsen, mens Andres Iniesta tog andenpladsen. 

Herefter har Lionel Messi og Cristiano Ronaldo skiftevis snuppet titlerne kun overgået af Virgil Van Dijk, der dette år vandt prisen.

Sneijder er dog ikke i tvivl om, at han sagtens kunne have nået det samme niveau som Ronaldo og Messi, hvis han blot havde gidet det i samme grad som dem. 

- Jeg skal være ærlig over for mig selv, og det er jeg. Hvis jeg havde levet 100 procent for det, ville jeg have været på niveau med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Det ved jeg, siger han ifølge FOX. 

Yderligere forklarer hollænderen, at han ikke i samme grad ønskede at nå det højeste niveau. Han forklarer, at han både nød livet på banen, men i den grad også udenfor banen. 

Wesley Sneijder står noteret for 573 kampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...