• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Solbakken om Erling Braut Haaland: Han skal bide i det sure æble

Foto: Getty Images

Ståle Solbakken glæder sig til samarbejdet med superstjernen Erling Braut Haaland.

Af tipsbladet.dk

Ståle Solbakken er ny landstræner for Norge, og dermed skal den tidligere FC København-manager stå i spidsen for superstjernen Erling Braut Haaland.

Norges landshold tæller flere spændende navne - blandt andre også Real Madrids Martin Ødegaard - men der er ingen tvivl om, at det er Erling Braut Haaland, der løber med det meste af opmærksomheden, selv om Dortmund-stjernen blot står noteret for syv landskampe.

Læs også:Mathias Zanka Jørgensen begraver stridsøksen med TV3 Sport

Ståle Solbakken ser frem til samarbejdet med den 20-årige angriber.

- Det handler om, at han får brugt alle sine spidskompetencer, som er rigtig mange, i langt de fleste kampe. Men der kan også være en kamp eller to, hvor han må bide i det sure æble og gøre nogle andre ting, end det han er allerbedst til hele tiden. Sådan er livet, siger Ståle Solbakken til VG og tilføjer:

Læs også:Grytebust om Ståle: Det er flot for ham og Norge

- Men det er klart, at hans næse for mål, og hvordan han hele tiden er en trussel med sine løb, dybdeløb og bevægelser i feltet, skal jeg formå at få det bedste ud af.

Erling Braut Haaland har i 2020 spillet 32 kampe for Borussia Dortmund, og det er blevet til 33 mål og seks assists. Derudover har han scoret seks mål i fem landskampe for Norge. Det bliver også det endelige facit for kalenderåret - Haaland har nemlig pådraget sig en skade og er ude resten af 2020.

I 2017, da Ståle Solbakken var manager for FC København, havde løverne Erling Braut Haaland til prøvetræning - det kan du læse mere om her. 

Læs også:Ståle Solbakken håber at møde Danmark

Læs også:Ståle Solbakken kalder FCK-beslutning ekstremt inkompetent

Læs også:Norsk keeper om Ståle-gensyn: Det bliver spændende

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...