• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Solskjær efter Scholes-opsigelse: Han er velkommen i United

Nordmanden er åben for at finde et job til sin tidligere holdkammerat i Manchester United.

Af gram

Torsdag kom det frem, at Paul Scholes efter blot en måned som cheftræner i Oldham Athletic er færdig i League Two-klubben.

Manchester United-legenden har givet udtryk for, at han ikke fik lov til at bestemme nok selv, og derfor valgte han altså at sige stop efter syv kampe, der blot bød på en enkelt sejr.

Læs også: Efter syv kampe: United-legende opsagde sit job gennem WhatsApp

En anden United-legende, som har mere succes med trænergerningen for tiden, er Ole Gunnar Solskjær, og nordmanden slår fast, at den tidligere holdkammerat er velkommen på Old Trafford.

- Han er inviteret, hvis han ønsker at komme og tage en snak om det. Vi har sms'et sammen. Det fungerede ikke. Sådan er det nogle gange i trænergerningen, siger Solskjær ifølge The Guardian.

Mærkelig Arsenal-kamp
Manchester United møder lørdag Wolverhampton i F.A. Cuppen, og her skal Solskjærs tropper forsøge at rejse sig ovenpå sidste weekends nederlag til Arsenal.

- Arsenal-kampen var en mærkelig kamp. Jeg er meget skuffet over resultatet. Det gør mere ondt end noget andet. Men det er ikke sådan, at vi ser på præstationen og siger, at det var elendigt, for det var det ikke. Man bliver altid bedømt på resultaterne, men vi spillede en god kamp mod Arsenal. Vi har spillet andre kampe, hvor vi var meget værre og alligevel har vundet, siger Solskjær, der ser ud til at måtte undvære Romelu Lukaku mod Wolverhampton.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...