• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Solskjær: Godt at få solgt Lukaku - baner vejen for 17-årigt stortalent

Ole Gunnar Solskjær mener, at det var det helt rigtige tidspunkt at komme af med Romelu Lukaku.

Af gram

Det var Deadline Day i England i går, og der var således tale om en nervepirrende dag for mange fans.

For Manchester Uniteds vedkommende blev der dog tale om en relativt stilfærdig dag, hvilket har fået mange United-fans til at rase over bestyrelsesformand Ed Woodward på Twitter.

Læs også: Avis: Lukaku udsat for 'brutalt' angreb fra Solskjær før Inter-skifte

Den engelske storklub hentede således ingen spillere torsdag. Til gengæld blev belgiske Romelu Lukaku solgt til Inter for 598 millioner kroner.

Tiden var kommet til at sige farvel
Ole Gunnar Solskjær får således ingen erstatning for Lukaku, men det er på ingen måde problematisk, lyder det nu fra nordmanden. Forud for søndagens ligapremiere mod Chelsea argumenterer Solskjær således for, at Lukaku-salget kan være guld værd for det 17-årige stortalent Mason Greenwood.

- Rom (Lukaku, red.) har selvfølgelig en fin statistik, og han er en af de bedste 9'ere derude, hvis man ønsker at spille med den type angriber, lyder det ifølge Daily Mirror fra Solskjær.

- Men jeg har stor tillid til, at vi kan forvente mål fra Martial og Rashford. Daniel James vil kreere, og Jesse Lingard vil også score mere. Tiden var kommet til at sige farvel til Rom, for vi fik i mine øjne et godt tilbud. Han er glad, så jeg tror, at det er gået, som begge parter ønskede. 

- Rom var skadet en del i pre-season og deltog ikke, så jeg håber bare på hans vegne, at han får en god start i Inter. I slutningen af sidste sæson scorede vi ikke særligt mange mål, og Mason Greenwoods vej til holdet ville blive meget længere, hvis der var endnu en angriber foran ham i køen. 

- Jeg tror, at Mason kommer til at spille meget, og at han kommer til at score mål, når han får chancen. 

Deler ikke fansenes frustration
Solskjær er glad for, at transfervinduet nu endeligt er lukket.

- Der er en stor følelse af lettelse, når det er slut. Nu ved vi, hvad vi har at arbejde med, og jeg er glad for vores tre indkøb. 

Nordmanden deler ikke fansenes vrede over de manglende indkøb på Deadline Day.

- Hmm, den følelse deler vi ikke internt i klubben. Mit indtryk fra de fans, jeg har talt med, er, at de er glade for dem, vi har hentet. Der vil altid være fans, der ønsker flere indkøb. Sådan er det. Men spillerne er her nu, og vi har vist vores tillid og tiltro til dem. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...