• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Solskjær om 18-årig målscorer: Han er som Van Persie

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær er ikke bange for, at sammenligne Mason Greenwood med Robin Van Persie.

Af gram-hanssen

Da United i sommer solgte Romelu Lukaku til Inter, begrundede Ole Gunnar Solskjær salget med, at han ikke ville bremse dengang 17-årige Mason Greenwoods fremgang. 

Den unge englænder har da også grebet chancen i denne sæson, hvor han har fået spilletid i 12 kampe og scoret 3 mål. Greenwood kom også på tavlen i gårsdagens Europa League-sejr over Partjzan Beograd. 

Læs også: United spiller sig videre i Europa League

Efter kampen blev Solskjær kampen spurgt om han så ligheder mellem Uniteds tidligere målsluger, Robin Van Persie, og Mason Greenwood. 

- Helt sikkert. Han er meget koldblodig med hans afslutninger, det er meget naturligt for ham. Højre fod, venstre fod - jeg tror stadig ikke han ved hvilken er hans foretrukne, svarede Solskjær ifølge Goal.com.

- Det er meget svært for forsvarsspillere at forsvare imod. Han laver afslutningsøvelser til træning - jeg ser det hver dag. 

Solskjær slår dog fast, at unge Greenwood stadig har flere ting at bygge på, hvis kan skal være en fast bestanddel i Uniteds startopstilling. 

- Han er nødt til at lære mandespillet. Han kom op fra u-18 sidste år, nu træner han med førsteholdet hver dag, og den kontakt kan man ikke bare tænde og slukke for.

- Hvis han virkelig havde demonstreret sin autoritet hver eneste dag i træning - og været den bedste mulighed - så ville han have spillet hver kamp, men som ung dreng må man forvente op- og nedture, og han har haft nogle nedture. Men jeg tror han er på vej op igen. 

United tager søndag imod Brighton på hjemmebane i Premier League. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...