• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Solskjær raser mod journalister: I forsøger altid at skabe splid

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær er absolut ikke begejstret for historien om, at han skulle have haft et sammenstød med Bruno Fernandes.

Af gram

Tidligere på ugen kom der en historie frem om, at Bruno Fernandes og Ole Gunnar Solskjær havde haft et sammenstød i forbindelse med Manchester Uniteds 6-1-nederlag til Tottenham. 

Her forlød det, at Fernandes angiveligt havde 'mistet tiltroen' til Solskjær. Portugiseren har efterfølgende benægtet, at det på nogen måde er sandt.

Læs også: Rasende United-stjerne 'har mistet tiltroen' til Solskjær

Bitter Solskjær
Forud for lørdagens udekamp mod Newcastle har Ole Gunnar Solskjær nu også forholdt sig til historien. Og nordmanden er ikke glad. Ifølge Solskjær er 6-1-nederlaget en af den slags oplevelser, som man 'hurtigst muligt skal forsøge at komme sig over, så man kan komme videre'.

- Vi er klar over, at når der opstår blot den mindste lille chance for det, så forsøger I (journalisterne, red.) at skabe splid. Jeg synes, at Bruno formulerede det rigtig godt den anden dag, hvor han sagde, at vi står sammen, lyder det ifølge Metro fra Solskjær.

- Det nytter ikke at lytte til al støjen, som kommer udefra. Vi er bare nødt til at komme videre. Bruno har nu tabt to ligakampe, siden han kom til klubben. Og han kom hertil i februar. Men de to nederlag er kommet hurtigt efter hinanden, så han er ikke vant til at tabe kampe med os. 

- Men, Bruno... velkommen til Manchester United. Det her er det, der sker, når man taber et par kampe. Så forsøger de at skabe splid mellem os. De får dog ikke held med det, for det her en gruppe, som står sammen og ønsker at arbejde hårdt for hinanden. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...