• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Solskjær raser over agent: Pogba er vores spiller, ikke Raiolas!

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær er ikke tilfreds med de mange kontroversielle udtalelser fra Paul Pogbas agent, Mino Raiola.

Af gram-hanssen

Når snakken falder på Paul Pogba og hans fremtid i Manchester United, tager samtalen ofte udgangspunkt i udtalelser fra Mino Raiola. Den kontroversielle agent har nemlig mange gange udmeldt, at franskmanden ønsker et skifte væk fra Manchester. 

Nu tager Ole Gunnar Solskjær imidlertid bladet fra munden, hvad angår Raiola, som nordmanden øjensynlig ikke har meget kærlighed til overs for. 

Læs også: United vil gå amok til sommer: Solskjær får absurd stort transferbudget

- Paul er vores spiller - ikke Minos. Jeg har ikke sat mig ned med Paul og bedt ham om at fortælle hans agent, hvad han skal sige. Jeg har heller ikke talt med Mino, det er helt sikkert, lyder det fra Solskjær ifølge Daily Mail. 

Raiola indikerede for nylig, at Pogba ikke er tilfreds med det niveau, som United præsterer på for tiden. 

- Han har aldrig mistet sit smil, men det er klart, at en stor spiller ikke tager til Manchester United, for så ikke at kæmpe med om Champions League eller Premier League-titlen. 

- Det ville være bullshit ikke at indrømme, at Paul gerne vil blive på det højeste niveau. 

På rygtebasis nævnes især Pogbas gamle klub, Juventus, som en klub, verdensmesteren skulle være interesseret i at vende tilbage til.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...