• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Solskjær slår fast: Rashford og Martial er ikke de bedste afsluttere i United

Ifølge Ole Gunnar Solskjær er United-profilerne Marcus Rashford og Anthony Martial faktisk ikke de bedste afsluttere i United-truppen.

Af gram

Marcus Rashford og Anthony Martial er to af de absolut største offensive profiler i Manchester United, men ifølge cheftræner Ole Gunnar Solskjær er de to herrer faktisk ikke de bedste afsluttere i truppen.

Begge stjerner må, ifølge nordmanden, således se sig overgået af ungdomsspilleren Mason Greenwood, når det kommer til evnen til at afslutte klinisk.

Læs også: Solskjær slår fast: Pogba bliver her

Greenwood er bedst
Forud for mandagens ligakamp mod Wolverhampton blev Solskjær således spurgt, hvem der i hans øjne er den bedste naturlige afslutter af Rashford og Martial.

- Hmm, jeg vil faktisk sige, at de begge manger en del, for Mason Greenwood er en bedre naturlig afslutter end dem begge, lyder det ifølge Metro fra Solskjær.

Der er tale om en lidt overraskende udmelding fra Solskjær, idet Mason Greenwood blot er 17 år.

Skal score flere nemme mål
Solskjær ser gerne, at både Martial og Rashford øger antallet af scoringer i denne sæson.

- Jeg vil gerne have, at de begge scorer flere nemme mål. For du behøver ikke arbejde hårdt for at score den slags mål. Det kræver bare lidt bevægelse, lyder det fra Solskjær.

Nordmanden ser gerne, at Martial og Rashford hver især scorer fem mål flere end i sidste sæson.

I ligapremieren mod Chelsea nettede Rashford to gange i 4-0-sejren, mens Martial blev noteret for en enkelt scoring. Debutanten Daniel James stod for det fjerde mål.

Kampen mellem Wolverhampton og Manchester United kan ses i aften klokken 21.00 på TV3 Max.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...