• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Solskjær stikker til United-stjerne: Jeg er ikke imponeret over hans parkeringer

Foto: Getty Images

Ifølge Ole Gunnar Solskjær er Edinson Cavani meget professionel, men nordmanden er ikke imponeret over angriberens parkeringer på Manchester Uniteds træningsanlæg.

Af gram

Edinson Cavani har været i vælten i de seneste dage, hvor uruguayaneren først blev helten mod Southampton og derefter kom i modvind over et opslag på Instagram, der muligvis kommer til at koste angriberen tre spilledages karantæne. 

Inden onsdagens Champions League-opgør mod Cavanis gamle klub, Paris Saint-Germain, har Manchester United-cheftræner Ole Gunnar Solskjær dog valgt at tage angriberen i forsvar. 

Læs også: Raser over United-stjerne: Tre kampes karantæne er ikke nok

- Edinson er klar til at spille. Det er selvfølgelig mod hans gamle klub, hvor han er klubbens topscorer, så det vil påvirke ham mentalt. Han er så professionel og rutineret, og han vil selvfølgelig sørge for at forberede sig mentalt og blive klar til kampen. Også hvad angår situationen med fodboldforbundet. Han har lært lektien, og det kommer måske til at påvirke ham. Men han må bare lægge det til side, når kampen går i gang, lyder det ifølge Manchester Uniteds egen hjemmeside fra Solskjær. 

Ikke god til at parkere
Generelt har Solskjær fået et godt indtryk af Cavani, omend sprogbarrieren har gjort det svært for de to herrer at lære hinanden rigtigt at kende. 

- Han er en rigtig god holdkammerat. En holdspiller. Jeg har været meget imponeret over hans øje for detaljen i alle henseender - bortset fra hans parkeringsevner!

- Han parkerer nogle gange for tæt på nogle af de andre spillere og trænerstabens biler. Han har allerede lært to engelske ord: 'Tomorrow off'. Når vi vinder en kamp, så vil han have en fridag. Dén kender han. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...