• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Sommerhustur og en tur på golfbanen: Zidane og Bale brød isolationsregler

Foto: Getty Images

I Real Madrid har både Zinedine Zidane og Gareth Bale angivligt haft svært ved at overholde de spanske myndigheders regler under coronaviruskrisen.

Af gram

Der er blevet givet grønt lys for, at La Liga kan genoptages i begyndelsen af juni, og dermed kan fansene glæde sig til at se stjerner som Lionel Messi og Eden Hazard i aktion igen snart.

I Real Madrid har cheftræner Zinedine Zidane dog gjort sig uheldigt bemærket, her få uger før sæsonens genoptagelse. Således skriver den spanske avis Diario Sport, at franskmanden er blevet taget i at bryde reglerne om selvisolation.

Læs også: Real Madrid villige til at tilbyde syv spillere til Dortmund for Haaland

Slipper formentlig for straf
Avisen skriver således, at den franske træner er blevet spottet i et boligområde i en lille by langt fra Madrid. Zidane ejer en bolig i området, som han købte for et års tid siden. 

Problemet er, at Zidane blev set i byen på et tidspunkt, hvor det stadig var forbudt at rejse mellem byer, medmindre det var strengt nødvendigt. Under alle omstændigheder var det ikke tilladt at tage i sommerhus, hvis man allerede har en bolig at opholde sig i.

Heldigvis for Zidane blev han ikke fotograferet, og derfor ser det ud til, at franskmanden måske kan slippe for en bødestraf. 

Zidane er ikke den eneste, der har brudt lockdown-reglerne i Real Madrid. Ifølge Diario Sport var Gareth Bale således også ude for at spille golf ugen efter, at Real Madrids træningsanlæg blev lukket ned, efter at en basketballspiller testede positiv. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...