• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Real Madrid-stjerner står til at misse EM

Foto: Getty Images

Den spanske landstræner Robert Moreno er tvunget til at skære flere store navne fra, når han skal udtage 23 mand til sommerens EM-trup.

Af gram

Spanien sikrede sig tirsdag aften EM-billetten, da Valencia-angriberen Rodrigo i overtiden af udekampen mod Sverige sikrede Robert Morenos tropper det ene point.

Og i de spanske medier er man allerede nu begyndt at se på hvilke 23 navne, der skal med til EM-slutrunden.

Læs også: Få dage inden Liverpool-brag: United-stjerne udgik i landskamp

Ser svært ud
Og ifølge den spanske avis AS ser det ikke super lovende ud for Real Madrid-stjernerne Isco og Marco Asensio. Begge spillere har tidligere brilleret for landsholdet, men ser altså nu ud til at blive vraget til slutrunden.

For Asensios vedkommende sidder han for tiden ude med en korsbåndsskade, hvilket betyder, at han næppe kan nå at komme i form inden slutrunden.

Hvad angår Isco, så har den tekniske midtbanespiller haft svært ved at komme på holdet i Real Madrid, hvilket også har kostet pladsen på landsholdet. Og i mellemtiden har Iscos afløsere - Dani Ceballos, Fabian Ruiz og Pablo Sarabia - altså præsteret så godt, at Moreno har fidus til dem, som tingene står nu. 

Fati kan komme med
Mens Isco og Asensio altså tilsyneladende må følge EM-slutrunden fra sofaen ser tingene lysere ud for Barcelona-kometen Ansu Fati.

Det forlyder således, at den 16-årige angriber kan sikre sig en plads i EM-truppen, hvis han fortsætter de gode takter i Barcelona. Fati debuterede tirsdag for det spanske U21-landshold.

Atlético Madrid-profilerne Diego Costa og Koke står angiveligt også med dårlige kort på hånden, i forhold til at komme med til EM. Spillere som Alvaro Morata og Iago Aspas ligger i øjeblikket på vippen, lyder det fra AS.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...