• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Splittelse i omklædningsrummet: Flere PSG-stjerner nægter lønnedgang

Foto: Getty Images

I PSG er der i spillertruppen uenighed om, hvorvidt man skal acceptere at gå 70 procent ned i løn.

Af gram

Coronaviruspandemien har medført økonomiske problemer mange steder, og selv i stenrige PSG er man angiveligt mærket af krisen.

Således skriver den franske vis Le Figaro, at flere PSG-stjerner har afvist klubbens ønske om en lønnedgang på 70 procent. 

Læs også: Neymar: Det her sagde Messi til mig, da jeg skiftede til Barça

Det er angiveligt Neymar, Thiago Silva, Edinson Cavani, Juan Bernat og Ander Herrera, der har vist sig uvillige til at gå ned i løn.

Uenighed i omklædningsrummet
PSG-bestyrelsesformand Nasser El-Khelaifi havde ellers bedt PSG-truppen om at gå ned i løn, men det ønske er altså ikke blevet efterkommet.

Og der er da også tale om en træls situation for PSG, der har ganske høje lønudgifter. Eksempelvis tjener Neymar 22 millioner kroner om måneden. Brasilianerens afvisning kan også ses som en strategi til at få pariserne til at sælge ham tilbage til Barcelona.

Hvad Cavani og Silva angår, så har begge spillere kontraktudløb til sommer, hvorfor de to herrer ikke går synderligt op i at efterkomme El-Khelaifis ønske. 

Omvendt forlyder det, at spillere som Kylian Mbappé, Marquinhos, Angel Di Maria og Presnel Kimpembe er villige til at acceptere en lønnedgang, hvilket angiveligt har skabt splittelse i truppen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...