• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Sportsdirektør bekræfter: Barcelona holder øje med vores cheftræner

Foto: Getty Images

Spekulationerne om Ernesto Valverdes potentielt snarlige afgang har nu fået River Plates sportsdirektør til at udtale sig om katalanernes interesse i den argentinske klubs cheftræner.

Af gram

Barcelona fulgte tirsdag op på weekendens 3-1-nederlag til Levante med en 0-0-kamp hjemme mod Slavia Prag, og katalanernes cheftræner Ernesto Valverde ser ud til at nærme sig en fyringsseddel.

Onsdag blev den hollandske landstræner Ronald Koeman omtalt som Barcelonas førsteprioritet til at erstatte Valverde. 

Læs også: Barça sendte delegation til Tyskland: Vil bruge 750 millioner på 20-årigt talent

Glad for interesse
Men der er tilsyneladende flere kandidater i spil, for nu slår sportsdirektøren for den argentinske klub River Plate fast, at Barcelona overvejer at hente klubbens cheftræner, Marcelo Gallardo.

- Jeg er glad for, at Barcelona holder øje med ham, for det er en vigtig klub, lyder det ifølge TyC Sports fra sportsdirektør Enzo Francescoli. 

- Jeg er klar over, at alle læser om det, og det gør mig glad, at en klub af den størrelse holder øje med ham. Men der er intet, der ligger fast. Hvert år foretager Gallardo en evaluering i december, hvorefter han tager en beslutning om at fortsætte eller ej. Men der er er tale om en personlig beslutning for ham og hans stab. Det er derfor, at man må afvente og se, hvad der sker.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...