• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Spurs-stjerne inden United-brag: Mourinhos jokes har ændret atmosfæren

Foto: Getty Images

José Mourinho vender onsdag tilbage til Old Trafford, denne gang som cheftræner for Tottenham. Og ifølge Spurs-stjernen Son Heung-min har portugiseren haft stor succes med at ændre atmosfæren i London-klubben.

Af gram

José Mourinho blev for knap et år siden fyret i Manchester United, men onsdag vender portugiseren tilbage til Old Trafford, når Tottenham skal forsøge at spille sig tættere på en plads i top-fire.

Mourinho har vundet sine tre første kampe i spidsen for Tottenham, og sydkoreanske Son Heung-min er opsat på at hjælpe sin chef med at få sin gamle arbejdsgiver ned med nakken.

Læs også: Ude i kulden hos Mourinho: Tottenham-stjerne overvejer hurtigt exit

- Han var i United i to år, tror jeg. Vi ønsker at fortsætte med at kunne smile efter kampen, når vi ser fansene. Vi ønsker at sikre det bedste resultat for ham, og for os selv, lyder det ifølge Daily Star fra Son Heung-min.

Laver mange jokes
Tottenham havde under Mauricio Pochettino blot formået at vinde tre af sæsonens 12 første ligakampe. Med de to ligasejre over West Ham og Bournemouth er Tottenham dog nu oppe på femtepladsen. Og ifølge Son Heung-min hænger fremgangen sammen med den gode stemning, som José Mourinho har skabt.

- Han er meget rar. Han smiler og laver jokes med spillerne. Det kan jeg selvfølgelig godt lide. Atmosfæren har ændret sig meget. Nu er der gode vibes. Det var en trist uge. Ingen ønsker at se deres træner blive fyret. Men vi er professionelle nok. Vi har vundet tre kampe (inklusive sejren over Olympiakos i Champions League, red.). Resultaterne er meget positive. Der er positiv energi og smil blandt drengene. Det er det vigtigste, i mine øjne. Det er den største ændring, synes jeg. 

Kampen mellem Manchester United og Tottenham spilles på onsdag klokken 20.30 på Old Trafford.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...