• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Spurs-stjerneduo sender beskeder til fyret Mourinho

Foto: Getty Images

José Mourinhos tid i Tottenham er et overstået kapitel, men portugiseren har i det mindste fået opmuntrende beskeder med på vejen fra Harry Kane og Son Heung-min.

Af gram

José Mourinho fik blot 17 måneder som Tottenham-cheftræner, idet London-klubben mandag valgte at losse portugiseren på porten. 

Efter fyringen har Mourinho dog fået opmuntrende beskeder fra Tottenhams to vel nok bedste spillere, Harry Kane og Son Heung-min. 

- Tak for alt, boss. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Jeg ønsker dig alt det bedste i dit næste kapitel, lød det således på Twitter fra Kane. 

Taknemmelig Son
Og også Son Heung-min sendte altså en afskedshilsen til sin nu tidligere chef. 

- Jeg har ingen ord til at beskrive, hvordan jeg har det. Det har været en fornøjelse at arbejde med dig. Jeg er ked af, at tingene ikke kom til at fungere, og jeg er oprigtigt taknemmelig for den tid, vi havde sammen, lød det således på Instagram fra sydkoreaneren.

Den 58-årige José Mourinho udtalte senere mandag til Sky Sports, at han 'ikke har behov for' en pause inden sit næste trænerjob. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...