• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Stikker til Messi efter Barça-exit: - Ronaldo kommer overens med alle

Foto: Getty Images

Ifølge Juventus-brasilianeren Arthur er Cristiano Ronaldo i højere grad end Lionel Messi en type, der er venner med alle i omklædningsrummet.

Af gram

Det er ikke mange spillere, der har prøvet at spille sammen med både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, men den brasilianske midtbanespiller er én af dem, efter at han i sommer skiftede fra Barcelona til Juventus. 

Og den 24-årige Arthur er ikke i tvivl om, at han foretrækker Cristiano Ronaldo af de to superstjerner. Ifølge brasilianeren er portugiseren således i højere grad typen, der er på god fod med alle sine holdkammerater. 

Læs også: Vanvid: Barça skal betale Messi gigantbeløb i årevis, selvom han skrider

- Cristiano Ronaldo udtrykker sig mere mere end Messi, og han kommer godt overens med alle i omklædningsrummet. Han er meget aktiv i omklædningsrummet. Han taler med alle, og han har et godt forhold til alle. Måske har det også gjort det nemmere, at vi taler det samme sprog, lød det således ifølge Desimpedidos, da Arthur blev spurgt om forskellen på de to ikoner. 

Messi har sin egen måde
Arthur slår dog fast, at Lionel Messi stadig er en leder, blot på sin egen måde. 

- Alle har deres egen måde at være leder på. Messi viser sig som en leder gennem sine handlinger, omend det ikke altid fremstår sådan. Han demonstrerer det, når han modtager bolden, med sin vilje til at vinde kampen. Og det gør et indtryk på alle hans holdkammerater, lyder det fra Juventus-spilleren.

Foretrækker Ronaldo
Arthur er dog ikke i tvivl om, hvem af de to legender, han foretrækker. 

- Jeg vil sige Cristiano. Vi spiller sammen! Jeg er ikke så tætte venner med Cristiano, at jeg kommer forbi hans hus til en kop kaffe, men vi har et godt forhold. Cristiano holder sig aldrig tilbage, hvis en holdkammerat har brug for hjælp. Han hjælper altid, med voldsom dedikation. Han træner som et bæst. Han hviler ikke, og han opildner dig til at give alt. Han forklarer mig altid, hvad jeg skal spise, og hvordan man sørge for altid at passe på sin krop.

Arthur sad søndag på bænken, da Juventus på San Siro tabte med 2-0 til Inter. Cristiano Ronaldo spillede hele kampen, mens Christian Eriksen sad på bænken fra start til slut for hjemmeholdet.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...