• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Stjerne tvivler på Ronaldos uskyld i voldtægtssag: En stor hjælp at være rig

Cristiano Ronaldo blev i sidste ende frikendt i sagen, hvor portugiseren var mistænkt for at have voldtaget en amerikansk vinde. Nu sår den kvindelige fodboldstjerne Alex Morgan dog tvivl om Ronaldos uskyld.

Af gram

Cristiano Ronaldo blev, under stor mediebevågenhed, anklaget for voldtægt sidste år, men Juventus-stjernen blev i sidste ende frikendt i sagen. Anklagerne meldte således ud, at der ikke var beviser nok til at gå videre med sagen.

Portugiserens advokater har efterfølgende bekræftet, at Cristiano Ronaldo betalte kvinden 2,8 millioner kroner for at klappe i.

Læs også: Top 10: De bedst betalte stjerner i Serie A

Ronaldo må dog nu finde sig i et angreb fra Alex Morgan, som af FIFA er blevet nomineret til prisen som årets bedste kvindelige fodboldspiller. 

Der var for mange beviser
Morgan gik sidste år i flæsket på Cristiano Ronaldo på Twitter. Morgan linkede således til en artikel, der havde overskriften 'Ronaldo er et ikon indenfor fodboldens korruption'. Morgan omtalte artiklen som et stykke 'glimrende journalistik'.

Og i et interview med Sports Illustrated mere end antyder Morgan nu, at Cristiano Ronaldo næppe var uskyldig i voldtægtssagen, selvom han altså blev frikendt.

- Når du ser hans konkrete sag, så mener jeg, at der er for mange beviser til, at det kan dækkes til. Jeg mener, at penge i sidste ende hjælper til at begrave historier. Anklagerne blev droppet, så nu kan han fortsætte med at spille. 

- Og han er ikke den eneste person, som dette er sket for. Men han er nok den mest berømte fodboldspiller i verden, så selvfølgelig trækker det opmærksomhed. Jeg mener, at det er vigtigt, at støtte kvinder, som er i sårbare og skræmmende situationer, hvor de ikke har megen støtte. Det er ikke for at sige, at han ikke er en af verdens bedste fodboldspillere. Det har bare ikke noget med sagen at gøre. Hvad han gør på sit job på fodboldbanen har intet at gøre med, hvem hvem han er som person, eller hvilke handlinger han har foretaget sig. 

Forventer ikke akavet situation
Morgan tror ikke, at det bliver en akavet situation, når hun skal hilse på Ronaldo til FIFA-gallaeventet i Milano.

- Jeg regner ikke med at hilse på ham på en anderledes måde end jeg ville hilse på andre. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...