• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Stjerne udvandrer efter afsløring af FIFA-rating

Foto: Getty Images

Phil Foden kunne ikke tro sine egne øjne, da Kyle Walkers FIFA 22-rating blev afsløret. Med god grund.

Af gram

FIFA 22 forventes at udkomme om få uger, den 1. oktober, og i den forbindelse har Manchester City valgt at producere en video til deres fans, hvor Kevin De Bruyne og Phil Foden skulle forsøge at gætte identiteten af forskellige spillere, baseret på deres tal. 

Og hverken De Bruyne eller Foden kunne tro deres egne øjne, da det viste sig, at Kyle Walker havde fået 78 i kategorien pace, eller hurtighed på dansk. Højrebacken er kendt som Premier Leagues hurtigste spiller, og Phil Foden var så forarget, at den unge stjerne rejste sig op og var tæt på at forlade lokalet. 

De Bruyne lugtede lunten
Kevin De Bruyne var dog hurtig til at fornemme, at der var snyd med i spillet.

- Den er fake! Han er den hurtigste person i verden, lød det således fra belgieren. 

Kyle Walkers kort var det sidste, der blev afsløret i videoen, hvor det da også viste sig, at producerne havde valgt at tage Kevin De Bruyne og Phil Foden ved næsen ved at forfalske Kyle Walkers tal. 

Både Kevin De Bruyne og Phil Foden var dog begge tilfredse med deres egne ratings på henholdsvis 91 og 87.

Ronaldo overhalet
For første gang i en del år er Cristiano Ronaldo i øvrigt ikke længere blandt de to bedste spillere i FIFA, idet Robert Lewandowski har overtaget portugiserens andenplads. 

Lionel Messi har således fået 93, mens Lewandowski har fået 92. Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Kylian Mbappé, Neymar og Jan Oblak deler tredjepladsen, da de alle fem har fået 91. Se listen over de bedste spillere i FIFA 22 her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.