• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Stor sviner til Neymar: - Mine forældre lærte mig at tage skraldet ud

Foto: Getty Images

Neymar og Alvaro Gonzalez er absolut ikke gode venner, og efter onsdagens 2-1-sejr til PSG endte de to kamphaner igen i mundhuggeri på Twitter.

Af gram

Neymar og Marseille-forsvareren Alvaro Gonzalez kom tilbage i september på kant med hinanden, da brasilianeren blev udvist for at have slået spanieren i baghovedet under en ligakamp.

Neymar udtalte efterfølgende, at han 'fortrød', at han 'ikke slog det svin i ansigtet'. Ifølge brasilianeren havde Gonzalez således kaldt ham for 'en forbandet abekat'. 

Læs også: Neymar efter rødt kort: Jeg skulle have slået det svin i ansigtet

Mundhuggeri igen
Der var således ikke lagt op til et hjerteligt gensyn mellem Neymar og Gonzalez, da Paris Saint-Germain og Marseille onsdag mødtes i Trophée des Champions, hvilket er den franske Super Cup, hvor sidste sæsons mester møder sidste sæsons pokalvinder. 

I onsdagens opgør fældede Alvaro Gonzalez da også Neymar flere gange, og i en enkelt situation tog spanieren på besynderlig vis fat om brasilianerens hoved. I sidste ende var det dog Neymar og Paris Saint-Germain, der kunne løfte trofæet, da Mauricio Pochettinos tropper sikrede sig en 2-1-sejr. Neymar lukkede mere eller mindre opgøret med sin 2-0-scoring på straffespark efter 85 minutter. Og efter slutfløjtet gjorde brasilianeren så grin med Alvaro Gonzalez på Twitter, da han delte et billede af sig selv med et hånligt ansigtsudtryk. 

Gonzalez valgte dog at give Neymar igen ved at kommentere på brasilianerens opslag.

- Mine forældre lærte mig, at jeg altid skulle huske at tage skraldet ud. Go Marseille, som altid, lød det således fra forsvarsspilleren, der ledsagede teksten med et billede af situationen, hvor han havde godt fat i Neymars hoved.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...