• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over 'ydmygende' Eriksen-indskiftning: Det er under bæltestedet

Foto: Getty Images

I Italien undrer man sig over Antonio Contes indskiftning af Christian Eriksen i slutminutterne af onsdagens 2-0-nederlag til Real Madrid.

Af gram

Efter tre hele kampe på bænken fik Christian Eriksen onsdag de sidste fire minutter på banen, da Inter var bagud med 2-0 til Real Madrid i Champions League. 

Hjemmeholdet var reduceret til 10 mand efter Arturo Vidals udvisning, og i flere italienske medier undrede man sig efterfølgende over, hvad pointen var med at indskifte danskeren på et tidspunkt, hvor løbet var kørt. 

Læs også: - Lige nu er de det mest plausible bud på Eriksens næste klub

- Hvorfor skiftede Conte Eriksen ind i stedet for Lukaku med fire minutter tilbage? spørger La Gazzetta dello Sport eksempelvis. 

- Inter-fansene var rasende. Ikke kun over præstationen mod Real, men også over trænerens beslutning om at lade danskeren spille i ganske få minutter. En beslutning, der fremstår som en ydmygelse, lyder det således fra den Milano-baserede avis. 

Avisen peger på det besynderlige i, at lade Eriksen 'spille de sidste fire minutter af en kamp, der allerede var tabt'. 

- Et valg fra Nerazzurri-træneren, der virker som en lussing. Endnu en utaknemmelig opgave for den tidligere Tottenham-spiller. 

Under bæltestedet
Sky Sport Italia så journalisten Paolo Condó også indskiftningen af Christian Eriksen som noget nær en fornærmelse af den danske stjerne.

- At smide Eriksen ind til allersidst, hvor resultatet ikke kunne ændres, var i mine et uforståeligt slag under bæltestedet, lød det således fra Condó. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...