• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Store problemer for Eriksen: Har mistet sin startplads til 35-årig spanier

Foto: Getty Images

Christian Eriksens situation i Inter har taget en skidt drejning, idet danskeren har mistet sin startplads til den 35-årige Borja Valero.

Af gram

Christian Eriksen skiftede i starten af året fra Tottenham til Inter, og dengang lignede danskeren en spiller, der kunne blive den helt store profil for Milano-klubben.

I tirsdagens brag mod Napoli havde Inter-cheftræner Antonio Conte dog valgt at placere Eriksen på bænken. Først i det 89. minut kom danskeren på banen. 

Læs også: Conte forventer mere af generte Eriksen: Skal være mere aggressiv

Eriksen overhalet
På Christian Eriksens normale plads havde Antonio Conte i stedet valgt at satse på den 35-årige spanier Borja Valero, som ellers har tilbragt størstedelen af sæsonen på bænken. 

Valero var dog flyvende mod Napoli, og efter kampen blev den rutinerede spanier rost af den italienske avis La Gazzetta dello Sport.

- Hårdt arbejde, determination og fleksibilitet... Borja har overhalet Eriksen. Han er gået fra at være overflødig til at være en nøglespiller. Den tidligere Fiorentina-spiller er prototypen på den spiller, som Conte synes godt om. Christian er nødt til at følge hans eksempel, hvis han vil kæmpe sig tilbage på holdet, lyder analysen i La Gazzetta dello Sport.

Valero hyldet af Conte
Ifølge avisen har Borja Valero nu gjort Christian Eriksen til andetvalg. Danskeren bliver kritiseret for at være for svingende i sine præstationer. Borja Valero kan til gengæld glæde sig over ros fra sin chef efter præstationen mod Napoli.

- I mine øjne er Borja Valero et eksempel på, hvordan man ved at arbejde seriøst hver dag til sidst kan tiltvinge sig en plads på holdet, lød det således fra Inter-boss Antonio Conte efter Napoli-kampen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...