• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Svensk landsholdsboss bekræfter møde med Zlatan

Foto: Getty Images

Janne Andersson er åben for et Zlatan Ibrahimovic-comeback på det svenske landshold.

Af gram

Zlatan Ibrahimovic stoppede på det svenske landshold i 2016, men der er tilsyneladende rigtigt gode chancer for, at den 39-årige målræv kan komme med til næste sommers EM-slutrunde. 

Overfor det svenske fodboldforbunds hjemmeside har Sveriges landstræner, Janne Anderson, således bekræftet, at han har været en tur i Milano for at tale med Zlatan Ibrahimovic. 

Læs også: Zlatan raser: I ejer mig ikke

- Det virkede naturligt og vigtigt at mødes og diskutere det så snart som muligt, da Zlatan åbnede op for at spille på landsholdet. Jeg er glad for, at vi så hurtigt var i stand til at få et møde på plads, lyder det således fra Andersson. 

- Det var et godt og frugtbart møde, og vi blev enige om at fortsætte dialogen fremadrettet. 

Zlatan Ibrahimovic stoppede på Sveriges landshold efter EM 2016, hvor svenskeren samtidig rykkede fra Paris Saint-Germain til Manchester United. 

Ibrahimovic nåede op på 62 kasser i 116 landskampe, men spørgsmålet er altså, om AC Milan-stjernen kan få øget de tal til næste sommer. I denne sæson har svenskeren scoret 10 mål i seks Serie A-kampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...