• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Tag interessen for fodbold med på ferie

Tag interessen for fodbold med på ferie
.

Vær klædt godt på til en sommer, hvor der er udsigt til masser af fodbold i tv,

Af .

Det er fedt at holde ferie og få et afbræk fra hverdagen. Men at tage på ferie betyder ikke kun, at du kommer væk fra arbejdet og alle de kedelige daglige gøremål i hverdagen, det betyder nemlig også ofte, at alle dine andre daglige vaner bliver sværere at følge.

Dette kan blandt andet inkludere at følge med i og dyrke de ting der interesserer dig, som fodbold og andet sport. Så hvordan kan du tage denne interesse med dig på ferien?

Følg de store fodboldnyheder
Nu til dags er det muligt at få wi-fi de fleste steder, og det gælder også rigtig mange feriedestinationer. De fleste hoteller har wi-fi og ellers er det ofte muligt at finde det i nærheden, som på caféer eller lignende. Desuden har mange af os data på vores mobiler, der gør det muligt for os at komme på nettet, selv når vi er i udlandet.
Med internetforbindelse har du mulighed for at følge med i de største fodboldnyheder, selvom du er på ferie. Du behøver derfor ikke gå og være ukoncentreret og distraheret, fordi du ikke ved, hvordan yndlingsklubben eller –spilleren har klaret sig ved den seneste kamp.

Du kan endda nogle gange have mulighed for at se kampene live.

Det kan både være på din telefon, men også på en bærbar computer eller en tablet, hvis du foretrækker en lidt større skærm.

Hvis du ikke ejer nogle af disse, kunne det være en overvejelse værd at købe en. Hvis der ikke er så meget ekstra plads i budgettet for måneden oveni i ferieudgifterne, kan du heldigvis let tage et billigt lån. Lån penge her til det, du har brug for, så ferien kan blive lidt sjovere.

Dyrk sport på ferien
Det kan være, du normalt spiller fodbold i din fritid, og at du helst ikke vil opgive dette, når du skal på ferie. Så hvorfor ikke lave en fodboldferie? Hvis du har venner, der også spiller fodbold, kan I overveje at planlægge en ferie sammen og vælge en destination, hvor det er muligt at spille. I virkeligheden skal I bare bruge en flad græsplæne og en bold for at kunne komme til at spille, men det kan også være, I gerne vil hæve niveauet lidt, og i så fald kan I kigge efter et sted, hvor der er boldbaner i nærheden.

Det kan også være, I gerne vil dyrke jeg fodboldinteresse på ferien ved også at se fodbold live. Kig på feriedestinationer i nærheden af fodboldstadion med gode hold, og kig desuden på mulighederne for at få billetter til store, spændende kampe. På den måde får I en ferie, der både er sjov, afslappende, og på samme tid omhandler det, I går allermest op i. Der er ingen, der siger, at en ferie behøver at tage dig fuldstændigt væk fra hverdagen, hvis der er nogle ting ved din hverdag, som du helst ikke vil undvære. Så kom tidligt i gang med at planlægge ferien, så I er klar til at booke den, så snart I har muligheden for det.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...