• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mikkel Sloth

Taknemmelig Oxlade-Chamberlain: Skal give noget tilbage

Efter et års skadespause er Alex Oxlade-Chamberlain lykkelig for, at klubben har valgt at forlænge hans kontrakt

Af sloth

Liverpool kunne tidligere torsdag aften offentliggøre, at de har forlænget kontrakten med Alex Oxlade-Chamberlain. Han har været i klubben i to sæsoner, men i mere end et år sad han på ude med en skade i den ene knæ.

Særligt derfor er hovedpersonen glad for, at han nu får mulighed for at betale lidt tilbage for tiden på sidelinjen og den tillid, som Liverpool har vist ham. Det fortæller han til Liverpools hjemmeside. 

- Jeg er rigtig, rigtig glad. Det har været undervejs i et stykke tid, så er det er rart, at få det klaret og forlænge min tid her, hvilket jeg ser meget frem til, udtaler offensivspilleren og fortsætter:

- Det føles som om, jeg har misset et år, hvilket jeg selvfølgelig har. Så det føles som en mulighed for at give det år tilbage og betale tilbage for den tabte tid - og forhåbentlig give nogle gode præstationer for at kompensere for ikke at have været til rådighed det seneste år.

Han lover at give alt han har fremover, og forhåbentlig kunne bringe mere succes til de forsvarende Champions League-mestre. En klub, han er utrolig glad for at være i.

- Man skal se det som en velsignelse, hver gang man får en mulighed som denne. Det er ikke hver dag, man får chancen for at spille for Liverpool. Jeg er meget glad for at forlænge min tid her, lyder det fra den engelske landsholdsspiller.

Han har indtil videre spillet 47 kampe og scoret seks mål for Liverpool, og kan altså se frem til at udbygge de statistikker i de kommende sæsoner. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...