• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Thierry Henry sætter sit drømmehold: Dropper Messi til fordel for dansker

Thierry Henry ville ikke udtage Lionel Messi, hvis han skulle udtage et hold til en five-a-side-turnering. Franskmanden ville til gengæld satse på danske Michael Laudrup.

Af gram

Den tidligere Arsenal- og Barcelona-stjerne Thierry Henry var for nyligt gæst i Jamie Carraghers podcast The Greatest Game, og her blev franskmanden bedt om at nævne de fem spillere i historien, han ville vælge, hvis han skulle udtage et five-a-side-hold.

Og selvom den tidligere Monaco-træner i en årrække var holdkammerat med Lionel Messi, så fandt han altså ikke plads til argentineren på sit drømmehold.

Læs også: Bendtner afslører: Thierry Henry råbte i mit hoved, at jeg skulle holde kæft

Undervurderet dansker
Til gengæld var der stor ros til en anden tidligere Barcelona-stjerne, danske Michael Laudrup.

- Jeg ville udtage Pele, Maradona, Cruyff, Beckenbauer... Michael Laudrup bør også komme med. Jeg forstod aldrig... Han (Laudrup, red.) var meget undervurderet. Når man taler om kaviarfodbold, så er man nødt til at inkludere hans navn, lød det fra Henry.

Thierry Henry spillede selv i Barcelona fra 2007 til 2010, hvor han blandt andet var med til at vinde Champions League i 2009. Franskmanden indstillede sin aktive karriere i 2014, efter fire år i New York Red Bulls.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...