• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Tidligere Arsenal-stjerne hængt ud af gammel holdkammerat: Han er den værste

Samir Nasri var i Arsenal-tiden konstant efter holdkammeraten Emmanuel Frimpong, som han senere også truede med tæsk. Ifølge Frimpong er Nasri en meget uintelligent type.

Af gram

Den tidligere Arsenal-profil Samir Nasri har igennem sin karriere været en spiller, der har delt vandene. 

Nasri var i en overgang holdkammerat med Emmanuel Frimpong i Arsenal - og Frimpong var ikke en af de største Nasri-fans.

Læs også: Klopp bekræfter bizart optrin: Trak Ronaldo-underbukser unaturligt langt op

Fik rødt kort
De to herrer har i årenes løb været involveret i flere sammenstød, og Frimpong er stadig bitter over Nasris aktioner.

Den første tvist mellem de to spillere opstod i en kamp mellem Arsenal og Liverpool i 2011, hvor den dengang 19-årige Frimpong fik et rødt kort med tyve minutter tilbage af opgøret, ved stillingen 0-0. Liverpool vandt efterfølgende 2-0.

- Ingen behøvede at fortælle mig, at det var dumt af mig. Efter kampen kom alle ind i omklædningsrummet, og Arsene Wenger var stille. Men så rejste Nasri sig op foran alle og sagde, at vi tabte kampen på grund af mig. Okay, det kan jeg forstå, men jeg tænkte: 'Hvorfor ville nogen - især med mig, for det var kun min anden kamp - gøre sådan mod en ung spiller i sådan en situation, lyder det ifølge Daily Mail fra Frimpong.

Truet med tæsk
Forholdet blev efterfølgende værre, da Jack Wilshere på Twitter ønskede Samir Nasri held og lykke, efter franskmandens skifte til Manchester City. Frimpong kommenterede 'Ahh, kom nu Jack,' hvilket straks vakte Nasris vrede.

Nasri ringede derfor straks til Frimpong for at true ham med tæsk. 

I en efterfølgende kamp mellem Arsenal og Manchester havde Nasri og Frimpong flere sammenstød.

- Under kampen fortalte han mig, at han kunne købe mig. Det viser, hvor uintelligent en fyr han er, lyder det fra Frimpong.

Ifølge Frimpong hånede Nasri ham desuden ofte til træning, hvis han lavede blot den mindste fejl.

- Jeg har altid haft virkelig meget respekt for de ældre spillere. Du kan spørge Aaron Ramsey eller Jack Wilshere. Jeg har aldrig opført mig respektløs overfor nogen. Men sandheden er, at jeg aldrig har brudt mig om Nasi. Jeg vil aldrig kunne komme til at synes godt om den fyr. Selv hvis han gav mig fem millioner dollars ville jeg stadig ikke kunne lide ham.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...