• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Tidligere Atlético Madrid- og Real Madrid-træner Radomir Antic er død

Foto: Getty Images

Den serbiske trænerlegende Radomir Antic er mandag død i en alder af 71 år.

Af gram

Den serbiske trænerlegende Radomir Antic er mandag afgået ved døden i Madrid, i en alder af 71 år. Det skriver Atletico Madrid på Twitter.

Radomir Antic er den eneste træner i verden, der har stået i spidsen for både Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid. 

Læs også: Atletico-midt opkalder sin hund efter famøst stadion

- Atlético-familien sørger over, at en af klubbens legendariske trænere er død: Radomir Antic. Du vil altid være i vores hjerter. Hvil i fred, skriver Atlético Madrid således på Twitter.

Vandt La Liga med Atlético Madrid
Ifølge den spanske avis Marca havde Radomir Antic igennem længere tid været alvorlig syg. 

Antic var træner for Real Madrid i 1991/92-sæsonen, og var senere i Atlético Madrid i tre omgange i løbet af halvfemserne. Serberen førte i 1996 hovedstadsklubben til det spanske mesterskab.

Antic var senere træner for Barcelona i anden halvdel af 2002/2003-sæsonen, hvor serberen efterfølgende blev afløst af Frank Rijkaard.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...