• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Tidligere Barca-præsident: Fansene vil ikke have Griezmann

Joan Laporta mener ikke, at det vil være fornuftigt at hente Antoine Griezmann. Franskmanden er for dyr, lyder det fra den tidligere klubpræsident.

Af gram

Antoine Griezmann meldte tirsdag aften ud, at han efter fem sæsoner i Atlético Madrid forlader klubben til sommer.

Det regnes for stærkt sandsynligt, at franskmanden skifter til Barcelona til sommer. Klubbens tidligere præsident, Joan Laporta, mener dog ikke, at det vil være en god idé at købe Griezmann.

Læs også: Griezmann om Atlético-afsked: Tid til noget nyt

For dyr
Laporta var klubpræsident i Barcelona fra 2003 til 2010, og hentede spillere som Ronaldinho og Thierry Henry til klubben. Og han mener altså, at et køb af Griezmann er en tvivlsom plan. Især fordi franskmanden har en frikøbsklausul på 896 millioner kroner.

- Jeg tror, at de fleste af fansene ikke er interesserede i at hente ham. Også på grund af hans pris, som i mine øjne er overdrevet. Jeg mener, at der er andre spillere, der ville kunne bidrage med præcis det samme i Barcelona, som Griezmann ville kunne levere. Hvis han kommer hertil, så vil vi allesammen være de første til at bakke op om ham, ligesom vi har bakket op om alle nye spillere, lyder det ifølge Marca fra Joan Laporta.

Laporta meldte for nyligt ud, at han overvejer at stille op igen, når der til 2021 skal stemmes om præsidentskabet i Barcelona.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...