• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Tidligere forsvarsmakker spår lys fremtid for Maguire: Han er skræddersyet til United

Ifølge den tidligere Manchester United-spiller, Johnny Evans, passer Harry Maguire perfekt ind hos Manchester United. Han tror på, at englænderen kan blive Solskjærs Van Dijk.

Af porse

I sidste uge skiftede den 26-årige forsvarsspiller fra Leicester til Manchester United for 90 millioner pund, hvilket gør ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde. 

Søndag fik han så sin debut, da han sammen med United slog Chelsea med hele 4-0 hjemme på Old Trafford. Maguire gjorde en rigtig fin figur i kampen, og han blev efterfølgende kåret til kampens spiller på blandt andet Sky Sports. 

Men selvom den tidligere Leicester-spiller fik en god start i hans første kamp for Manchester United, så hviler der et enormt pres på hans skuldre, som følge af den høje pris, som United betalte for ham. Spørgsmålet er, om han kan gøre alle kritikerne til skamme, ligesom Virgil Van Dijk gjorde det, da han skiftede fra Southampton til Liverpool, i hvad der dengang var den dyreste forsvarshandel. 

Det tror Johnny Evans, at Harry Maguire er i stand til. Han kender både til livet i Manchester United og Maguires egenskaber, eftersom han har spillet sammen med englænderen i Leicester. Han mener, at Maguire og Van Dijk minder om hinanden på flere punkter. 

- De er begge to rigtig gode på bolden, og Harry har faktisk en eksplosiv fart, som folk ikke ser. Alle vil sammenligne transferbeløbene, men det er så svært at bedømme beløbene nu om dage. Vi er alle sammen normale mennesker, og det er lidt underligt, at vi bliver byttet for penge.

- Jeg har ingen bekymringer omkring hans skifte. Han er skræddersyet til Manchester United, så det er et fantastisk skridt for ham. Han er en spiller, som de har brug for, og jeg tror, at han bliver et kæmpehit hos dem. Han er en fantastisk spiller, siger han ifølge Goal. 

Manchester United har udstyret Harry Magurie med en seks-årig kontrakt med option for yderligere et år.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...